You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Word lid van de werkgroepen voor het nationale plan Web3 en Blockchain


Selecteer de onderwerpen waaraan je wil deelnemen

Kies de onderwerpen waaraan je wil bijdragen voor de Belgische Web3 en Blockchain plan (meerdere keuzes toegestaan)

Persoonlijke informatie

Regio
Profiel
Taal

Aanvullende informatie


Door op versturen te klikken, druk ik hierbij mijn interesse en bereidheid uit om deel te nemen aan het werkgroepoverleg georganiseerd door de FOD BOSA om een eerste voorstel voor een #Smart Blockchain plan in te dienen bij de staatssecretaris voor Digitalisering. Als deskundige schrijf ik mij dan ook in voor de voorgestelde werkgroepen die de komende maanden zullen plaatsvinden. Ik vertegenwoordig mijn bedrijf of organisatie niet, maar alleen als ik daartoe uitdrukkelijk gemachtigd ben, volgens de regels van mijn interne organisatie.
Blockchain4Belgium verwerkt jouw persoonsgegevens via het Blockchain4Belgium platform voor haar communicatie op basis van de contractuele relatie die voortvloeit uit jouw inschrijving bij de werkgroep, waarmee Blockchain4Belgium zich ertoe verbindt je periodiek te informeren over evoluties en ontwikkelingen op het gebied van Blockchain en je nieuwe producten of diensten aan te bieden op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien je meer informatie wenst over hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken, kan je ons privacybeleid raadplegen. Als je niet wil dat wij jouw gegevens verwerken voor direct marketing of als je jouw andere rechten wil uitoefenen, zoals het recht op toegang tot jouw gegevens en, in voorkomend geval, op correctie of verwijdering ervan, volstaat het ons te informeren op contact@blockchain4belgium.eu. Wij kunnen je vragen jouw identiteit te bewijzen, zodat wij de gegevens aan de juiste persoon kunnen verstrekken.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen rond blockchain en Web3 in België.